Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.04.2015 12:01 - Строго секретни КГБ документи разкриват ужасяващата истина, за това как извънземните поробват човечеството!
Автор: thexman86 Категория: Други   
Прочетен: 1010 Коментари: 0 Гласове:
51

Последна промяна: 06.04.2015 12:08

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
image















Изследователите на неидентифицираните летящи обекти по цял свят се интересуват от местата на базиране на извънземните летящи чинии на нашата планета. Към настоящия момент в картотеките на уфолозите съществува подробен списък с такива зони, в които НЛО се появяват със упорито постоянство сякаш там действително са разположени секретни бази на извънземните „гости”. В Русия също се провеждат изследвания на активността на пришълците на Земята. Активна работа в тази насока извършва капитан първи ранг (в оставка) Евгений Литвинов, а също така и докторът по философия Владимир Ажажа. Техните изследователски данни потвърждават статистиката на уфолозите за проявленията на извънземните по света.



 

Един от активните граждани на Русия, потвърждаващи дейността на НЛО, е живеещата в селището Максимих Н. Скосирская. В района на Байкал тя нееднократно е наблюдавала космически апарати на пришълци. Тя дори е успяла да им направи няколко снимки на мобилния си телефон. Възможно е активността на НЛО край бреговете на Байкал да подсказва за наличието на подводна база. Уфолозите са предлагали такава хипотеза и по-рано.

Между впрочем подобни разсъждения съвсем не са безпочвени. Евгений Литвинов твърди, че подводните кораби на пришълците наред с подводните бази, потвърждават съществуването си от в съобщенията на повече от 2000 наблюдения. А това е около 15 на сто от всички данни за НЛО-проявите на нашата Земя. Към наблюденията не бива да се отнасяме скептично, тъй като те са направени от военни, които, както всички знаем, не са особено склонни към безпочвени фантазии.

Възможно е тайната да се крие в това, че водната среда по-добре скрива тяхната дейност от човешките очи.
Това позволява на гостите от космоса да си извършват необходимите им изследвания без страх, че ще бъдат неволно засечени от някой. Най-голям брой бази на извънземни са засечени в Атлантика. Може да се направи изводът, че пришълците се интересуват изключително много от минаващите там водни пътища между Европа и Америка.

През 2008 г. д-р Ажажа издаде свдоята книга „Подводните НЛО”, която изцяло е основана на отчетите на военни моряци и личните изследвания на самия академик. Монографията му стана изключително популярна даже и сред непосветените читатели.

Ажажа заявява, че пришълците са построили на Земята над 120 бази. От тях подводните са около 40 на сто. В Европа той е преброил 49 бази, в Русия 30, в САЩ – 13. Голяма част от тези бази са разположени в трудно достъпни местности, планински върхове, пещери. Много от базите, казва Ажажа, имат специални тунели, водещи направо към дъното на океана.

Корабите на извънземните са далеч по-ефективни от земната техника. През 1988 г. бяха спрени всички двигатели на крайцера „Новоросийск” в района на Курилските острови. Три дузини пришълци успели да извадят от строя навигационните системи на самолети и кораби. Те въздействали с пагубни лъчи върху пилотите и корабите. През 1975 г. от гледна точка на уфолозите се случил интересен епизод, разказва сайтът Тайни. По време на стрелби с торпеда близо до бреговете на Крим около избухващите торпеда се оказал…НЛО. Всички матроси и командирите им видели как торпедата буквално били придърпвани към странния обект с формата на камбана с диаметър около 20 метра.

Някъде отгоре на чист руски език някой произнесъл думите, че не е необходимо да се предприемат никакви действие, а всеки да остане на мястото си. „Гостите” на стрелбите повторили тази фраза, защото акустикът на кораба се опитал да направи снимка на случващото се пред очите им. В този момент обаче в главата му е бил насочен лъч и младият мъж рухнал на палубата в безсъзнание. Много скоро след това ткорпедото е било върнато. Законите от онова време не позволявали на свидетелите да разказват за това произшествие, поради тази причина за него много години не се е знаело.

През 2003 г. още по-странен случай станал край бреговете на Индонезия. Американска подводница се сблъскала с някакъв обект, който бил приблизително със същите размери, като подводницата. След стълкновението и обектът, и подводницата се оказали на дъното.

Изведнъж неочаквано се появили 15 НЛО, които телепортирали сблъскалите се плавателни апарати. И досега не е известна съдбата на американската подводница.

Лекарят стоматолог, който дълги години работел в състава на Черноморския флот в Крим твърди, че недалеч от базата в Балаклав се намира един от пунктовете на НЛО. При това пришълците според него се крият в скалите. Жена съобщила за тайнственото място на журналистите, но разследване никога не е започвало.

http://bradva.bg/bg/article/article-13588#.VSJK9tysXrR




Гласувай:
51



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: thexman86
Категория: Други
Прочетен: 98787
Постинги: 42
Коментари: 47
Гласове: 1150
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930