Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.06.2015 15:00 - 3 НАЧИНА ДА ОСТАНЕТЕ БУДНИ В СВЯТ, КОЙТО СПИ
Автор: thexman86 Категория: Други   
Прочетен: 1475 Коментари: 3 Гласове:
41


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Как можем да сме осъзнати  в едно общество, което е проектирано така, че да ни държи спящи?Светът не случайно ни прави разсеяни и затруднява свързването помежду ни.

Някога да сте чували за свят, в който връзките се основават на идеята, че всички сме свързани?  Или разхождайки се по улицата, да видим и почувстваме вродената ни връзка с околните и свободно, с лекота да общуваме с тях. Съществуват теории, че всички ние сме Едно следователно никой не е непознат, всеки е разновидност на другия.

Докато съществуваме съвместно в тази Реалност можем:

  1. Да се учим

Учи, проучвай, разпитвай и изследвай. Кои теми ви влекат? В пространството на милиардите варианти има толкова много неща, за които да съберете информация – извънземни, чакри, енергия, вселенски закони, човешки връзки, дори наука и технологии.

В интернет можем  да открием доста вярна информация, но има също така и огромно количество неистина. Затова е много важно да можем да отсеем истината.

Колкото повече четем, толкова повече частички от пъзела се подреждат и започваме да виждаме голямата картина. Когато всичко се подреди, разпознаването на истината се превръща във втора природа. Всичко опира до това какво ще намери отклик вътре в нас. Вслушайте се в някои истини. Не случайно те са достигнали до вас.

  1. Да разпространяваме знанието си

Това е, което ни прави хора – връзката! Целта да нучим някого на нещо не е просто да му дадем нова информация, а да споделим опита си. Споделяйте това, което знаете, споделяйте ВАШИТЕ истини и вашата мъдрост на тези, които искат да чуят. Истинско щастие е да открием възприемчиви хора в едно ограничено общество.
 

Общувайте с  любимите си хората, споделяйте  онлайн, просто освобождавайте енергията преди тя да е нараснала прекалено много! Има много за учене и бихме могли да се учим заедно.

  1. Да творим

Създайте нещо със знанието, което сте събрали и страстта, която е вътре във вас! Съберете се с хора, които мислят като вас, и създайте основите на нов свят. Така ще останете будни и ще пробудите и околните в свят, който ни приспива.

Помислете за произведение, което е природосъобразно, трансформиращо, унищожаващо замърсяванията, създаващо връзки. Какво ви влече и какво въздействие искате да имате над Земата?

Колкото повече разпространявате разбиранията си и установявате връзки, толкова повече хора като вас ще откриете.

С увеличаването на връзките определени разбирания достигат до все повече хора. Ако достатъчно хора разгърнат системата си от вярвания, спящият свят, в който живеем, ще поеме пътя към пробуждане. Това е процес, в който всеки човек увеличава възможността да приема нови идеи, докато не осъзнае, че е независимо, могъщо същество, притежаващо човешки опит.

http://bg.checkonline4you.com/3-nachina-da-ostanete-budni-v-svyat-kojto-spi/




Гласувай:
41



1. pesho - malko hora misljat za tezi neshta
01.06.2015 16:25
malko hora misljat za tezi neshta
цитирай
2. balar - сънят
02.06.2015 12:56
на спящите е прекалено дълбок и твърде много им харесва. ако подраниш ще се разсърдят, ако закъснееш пак ще се разсърдят.
цитирай
3. thexman86 - balar
02.06.2015 13:22
Така си е, напълно подкрепям написаното от тебе.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: thexman86
Категория: Други
Прочетен: 98635
Постинги: 42
Коментари: 47
Гласове: 1150
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930