Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.07.2015 12:07 - Слава Севрюкова за България и света – пророчества 1/4
Автор: thexman86 Категория: Други   
Прочетен: 2591 Коментари: 1 Гласове:
36


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Биографично за Слава Севрюкова по материали от интернет: Родена е в Нова Загора. На 16 години се омъжва за белогвардейския емигрант Степан Севрюков. Украинецът от Харков е тежко ранен в крака. Дълго го лекуват в лазарета на обновените бивши турски казарми, намиращ се на метри от дома на Слава. Милосърдната девойка безвъзмездно се грижи за ранените, включително за бъдещия си съпруг.

Слава предчувства, че той няма да приеме свръхсетивните й способности, затова тя крие от него ясновидските си занимания. Всички от обкръжението й благоговеят пред нея, а най-близкият нехае. Степан е невъздържан, страшно ревнив. Семейството се мести из страната. Накрая се заселва в столицата, в района на днешния квартал Овча купел.

Слава и Учителят Петър Дънов се познават, контактуват, обменят полезна информация. Учителят я цени, а тя подкрепя благородната му мисия, предупреждава го за трудностите. Двамата често се срещат. Слава е посещавана и от последователите на Дънов – Боян Боев и Любомир Лулчев, таен съветник на цар Борис III.

След 9 септември 1944 г. властта е „взета от народа“, а за Слава Севрюкова отново настават тежки години. Никой не е видял зло от нея. Няма основания за репресии от страна на властта. От никого не иска пари. Доволни от изумителните проникновения, „гостите“ скришом пъхат по някое левче под възглавницата й. Слава неведнъж е само е предупреждавана от тогавашната милиция „да преустанови съмнителната дейност“. Но все по-често я посещават и членове на дипломатически мисии, посланици, консули. Силно впечатлени, след това довеждат и съпругите си.

След преврата на 10 ноември 1989 г. най-сетне името й изгрява в родния печат. Дава интервюта, а по Националната телевизия се излъчват два научно-популярни филма за нея. В последната година на земния си път софийската пророчица излиза от сянката на неизвестността.

Най-популярните книги за феномена Слава Севрюкова са на пловдивския писател Христо Нанев. Цитатите по-долу са от първите две негови книги и по същност са предимно пророчества. Там, където Слава отговаря на въпроси, води диалога предимно с доцент Иво Лозенски, дългогодишен неин сътрудник. В самите книги на Христо Нанев, разбира се, има много повече информация – философия, прозрения, исторически обяснения и дори цяла космогония.  Ето и техните заглавия:

1. „Бъдете в този свят, но не от този свят“ (2005)
2. „Прозрения“ (2006)
3. „Зеница към вселената“ (2007)

image

* * *

(Слава Севрюкова за работата си)

„Това, което разработвам, скоро няма да е оценено. Ще стане не по-рано от петдесет години, в двадесет и първото столетие. Научното познание многократно ще разшири обхват. И най-върлите противници на психотрониката ще сведат глави пред Техни Величества, фактите.“

* * *

(За Вселената и нейното ритмично разширение и свиване)

image

Слава Севрюкова

Създадена е първично, веднъж и завинаги. Една и съща. Трепти, свива се и разширява, подобно на живо дишащо същество. Това, за което говори Хъбъл, е нещо като оптически ефект. Уловил е част от цялото. Правилно е разгадал и описал разширението – една от съставките на пулсиращата Вселена. Не е могъл да постигне и документира свиването. Има време и това ще стане. Жертва на заблуда, бележитият физик и астроном (Хъбъл) приема епизодичното за окончателно и вечно. Прави погрешен извод – този процес бил резултат на първичен съзидателен взрив. Близо е до истината, но не е така. Вселената е създадена в един миг. Това аз наричам първично Сътворение.

След години ще се установи – има първоначална форма. Изграждащата я материя постепенно се преобразува. Макросветът с всички свои съставки се променя. Космосът е в непрестанно въртеливо движение – мегагалактики, галактики, мъглявини, звездни купове, супернови и угасващи звезди, планети…. Грешката на този учен ще бъде коригирана. По-нататък други ще открият – безкрайният Космос е започнал да се свива. Това не означава, че ще се побере в свръхкондензирано топче, както градят хипотези други учени. Вселената е безспирно движение. Пулсира като жив организъм. Не само е жива, а е и разумна. Еволюира – раждат се и се развиват галактики, свръхнови звезди, планети, спътници, астероиди. Рушат се и „умират“. Вечна и неунищожима е, защото „живее“, а животът е безкраен…

* * *

– Колко дълго ще грее нашето Слънце?
– Не се тревожете, милиони, милиони години ще изпраща благодатна светлина, топлина и любов.
– Ще има ли разрушение на Вселената и връщане към изначалния хаос?
– Не, не се задава ликвидация на света. С еволюцията ще настъпва плавна трансформация и извисяване на Разума.

* * *

Човек трябва да се стреми към извисени мисли и дела. Не забравяйте – облагодетелствани сме със Сила. Несравнима, божествена! Силата на мисълта. Но не всички я използват искрено, без вреда за другите и себе си. Още по-малко пък за добро. Особено в политическия елит. Затова сред човешкия род предстои голямо отсяване…

* * *

– Съзираш ли свършека на живота на нашата планета?
– Да.
– А след това?
– След това: съществуване на по-извисено еволюционно ниво. Форма на живот без физически тела.

* * *

Слава споделя: „Задачата на Ванга е много по-тежка. Трябва да трасира пътя на Новите времена. Да убеди, че душата надживява смъртта. Да утъпче път за духовно развитие на народа. И всичко това в комунистическата епоха.“

„Ще дойдат скоро люде с дарба на различни места, които ще са „отворени врати“. Ще вървят по този път.“

* * *

Сега такива като мене са рядкост, но Човечеството ще измине дълъг път. С годините хората на бъдещето ще се увеличават. Затова ни съпътстват толкова трудности и страдания. Така се изпитва и възпитава духът. Важно е да се отстоява истината. Ето го косъмът, делящ светлина от тъма.

* * *

(Слава Севрюкова говори за СПИН и болестите на бъдещето)

„След време ще заглъхне и изчезне. Наказание е за нашите безумия. За разлика от него, ракът и епилепсията са кармични, лична карма. След СПИН предстои да се явят още по-ужасяващи страдания – корекции за поведението на човешкия род.“

„Задава се нова кожна болест в грандиозни мащаби. Ще се предава по въздушен път. Виждам лица и тела на още неродени – плът на грозни парцали се смъква… Страшно е…“

* * *

„Но човешкият род, знайте, няма да погине от огън. На мене ми се „внуши“ да предам – намираме се в края на един цикъл от хилядолетното ни развитие. Наближаваме друг – много по-значим и извисен. След него ще станем съвършено различни. Така, както оцелелите след Потопа вече не са били същите.“

* * *

(За тъй нареченото Второ пришествие)

imageЧуйте добре. Туй, което ще ви предам, трудно ще го приемете. Казано е: „Ще дойде отново Христос на Земята и всяко коляно ще се превие да го види…“ Какво си мислите, с Библията ляга, с Библията става леля ви Славка. О, как съм искала да съзра кога ще се случи това! И ми се „даде“. Но какво? Не онова, което очаквате, не. Истината е съвършено различна. Слушайте:

Божият син сега е Слово. Всемирна душа. Не се е явил някога на Земята, както се твърди, да бъде „изкупител“. Търговците, които открай време са се облагодетелствали от храма, напразно се опитват да го изкарат такъв. Нищо не изкупва, а само прозорливо поучава онези, които „имат уши да чуят, и очи – да видят“. Той по-скоро е нашият Спасител – с живот, личен пример и послания.
Не предстои повторно да се роди на Земята като човек в плът и кръв, както пак те, хитрите търговци на идеи, зад които примамливо шумят финикийски знаци, се опитват да ни заблудят. Божествен, много по-възвисен е Върховният замисъл. С времето Божият син ще се всели във всяко разумно човешко същество. Ще се слее с него. Това постепенно ще го промени.

Христос е Новият човек. Човекът – до края на задаващата се епоха (2800 г. – бел. Хр. Нанев). Носителят на добродетелите на Бъдещето. Ние ще отиваме в Отвъдното. Ще се връщаме. Пак ще отиваме… И все повече у нас ще се вграждат тези добродетели.

И ти ще видиш Христа в брат си, в сестра си, а те – в тебе. Как? С добродетелта, която ще постигнеш, с цената на преодолените изпитания в не едно превъплъщение, вече няма да си онова, което си бил. Ще станеш по-фин и добър. А също и брата, сестрата… Човекът ще е толкова Христос, колкото Христос е в него. Така съзирам Второто пришествие.

Разбирате ли? А не, както се тълкува, че Спасителят щял да дойде втори път в плът и кръв при нас. Да раздава правосъдие с „огнен меч“. Отново да напътства, да проповядва.

http://www.otizvora.com/2011/03/2516/




Гласувай:
40



1. indiram - Като да си помогнем...
09.07.2015 00:50
„Това, което разработвам, скоро няма да е оценено. Ще стане не по-рано от петдесет години, в двадесет и първото столетие. Научното познание многократно ще разшири обхват. И най-върлите противници на психотрониката ще сведат глави пред Техни Величества, фактите.“ - от коя година е това? ...
Както това, примерно, може ли в автентичен вид да ги има и други...

цитирай
Търсене

За този блог
Автор: thexman86
Категория: Други
Прочетен: 98033
Постинги: 42
Коментари: 47
Гласове: 1150
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031