Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.07.2015 12:33 - Слава Севрюкова за България и света – пророчества 4/4
Автор: thexman86 Категория: Други   
Прочетен: 2425 Коментари: 1 Гласове:
42


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 (За Шестата раса)

Предстои оформяне на разширено космическо съзнание. Предпочитам да преценям хората не толкова по външен вид, колкото по душите им, макар лицето и тялото да отразяват духа. А сега на въпроса: доколкото виждам – задават се откроими промени в човешката физика. Телата на потомците ще бъдат много по-одухотворени, пластични, красиви. От съвременна гледна точка физиката на идните човеци няма да е красива.

Ще нарастват людете с кафяви очи и кестеняви меки коси. Синеоките, русите почти напълно ще изчезнат. Човешката кожа ще става по-прозрачна и светла. Дори негрите постепенно ще почнат да изсветляват.

Ще се увеличат левичарите. Те превъзхождат в известна степен другите, защото центърът на духа е по-близо до лявата ръка. По тази причина вдъхновението при тях се излива леко, спонтанно.

Новата генерация няма да се интересува от физическия вид така, както ние. Стремежът ще е навътре, към същината. Към повишената чувствителност и разцъфтяване неземната красота на Духовното. Бъдещето принадлежи не на глобалния, завоювал ресурсите на Земята сапиенс, а на космическия – понесъл Вселената в душата си.

С променения стандарт за красота, култът пред човешкото тяло за идните поколения ще отстъпи назад. Ще се открои нова тенденция – преклонение пред Духа. Тялото ще е все по-подвластно на висшия Аз. Ония хора ще са по-малко емоционални, но по-сетивни и умствено деятелни. Много по-смислено ще реализират живота си в тясна симбиоза с природната среда.

Раждаемостта и смъртността с годините ще бъдат балансирани така, че да настъпи хармония между нашия свят и Отвъдния. Предстоящите промени ще стартират след 2030-2032 година. От там нататък, забелязвам, ще се открояват все повече тези посоки в развитието на Човечеството.

След хилядолетие съвременният сапиенс от гледна точка на нашите критерии ще изглежда недоразвит и… нека не се обиждаме, и сякаш малко изроден. Отношението към физическото тяло и модата ще отстъпят на ново разбиране за Духа и Душата. Енергията на онези същества ще бъде пренасочена за тяхното усъвършенстване. Бъдещето принадлежи на шестото сетиво. То ще заеме полагащото му се място, завладявайки напълно живота. Това ще е извисена нова човешка раса с отворено „трето око“. Хората ще ползват на 100% мозъчни способности.

Болестите ще намаляват. Те винаги са издавали страданието на духа и неправилния живот. Онези същества ще са умствено, физически и морално по-съвършени. Лекарствата ведно с придобивките на техниката ще бъдат изхвърлени. Тогава Човечеството ще осъзнае – прехваленият двадесети век (разговорът е от седемдесетте години на миналото столетие – б. а.) е тъмна средновековна ера на тровеща здравето фармацевтика.

Людете ще стават все по-фини, деликатни, милостиви и добронамерени. Само със силата на мисълта в ония далечни времена ще можете да се храните. Ще пътувате с нейна помощ навсякъде. Разширявайки неимоверно обхвата й, ще изживеете, пак благодарение на нея, всичко, което пожелаете. Безгранично ще се разшири психотронното ви зрително поле. За да оживее Необятът и проговори вечното безмълвие на безбрежните простори. Но това ще е едва след като Човечеството изработи всички духовни добродетели. Ония люде няма да са първични и с разраснато Его като нас. По начина ни на живот, пак ще повторя, все още сме твърде близо до животните (почти във всяко блюдо – месо). Някъде дори ги надминаваме – сексът е едва ли не развлекателен спорт.

image

Виждам епохи далеко напред. Страстите ще залинеят. Мъжът и жената в непонятните за нас години тогава ще се събират заедно единствено при желание да създадат поколение. Духовността, както е известно, няма пол. В още по-късен етап ще закърнее до пълно изчезване сексуалният нагон. Тогава окончателно ще отпадне потребността от раждане и прераждане.

Пъпната връв между майката и плода постепенно ще почне да се скъсява, докато накрая напълно изчезне. Те няма да са свързани така, както сега.

Идният свят – на Новото човечество, то ще възвърне изгубеното равновесие със Земята и Вселената. Ще се развият в най-висша степен умствените заложби. Създадат ли едно изглеждащо днес фантастично общество, онези хора ще творят чудеса. Но преди това ще са овладели Природата. В смисъл – вникнали в божествената й хармония, напълно ще подчинят живота си на законите й. Едва тогаз окончателно ще отпаднат битовите проблеми. Далечните ни наследници няма да са подвластни като нас на тях.

Хората в предбиблейска епоха са били значително по-едри от нас, почти исполини. Освен това живеели са неимоверно по-дълго. В недалечно бъдеще, както се разкрива пред психотронното ми око, към края на съвременния цикъл (след 2100 година) земният път за нашите потомци ще продължи да се увеличава. При отделни индивиди тогава може да достигне до 170 години.

Настъпват времена, когато човек ще може да черпи информация от Космоса, защото той самият е Космос. Всичко там, се съдържа и в него. Ония хора няма да са забравени от Небето. Виждам – след 2075 година, към края на цикъла (2100 г.) повечето от тях ще имат пряк контакт с Висшата сила. […] Доста по-късно, към 2450-та година, в още по-висша степен ще се развива и процъфтява Духовността.“

Извисени, на идните хора ще им се даде пробудена духовна мощ. Другите сами ще отпаднат – здраво сраснали със земята. Вкопчените на живот и смърт в материята са с по-бедни възможности. Формиращата се раса на бъдещето, за разлика от тях, ще е с необозрими перспективи. Новата генерация е стъпка към Космическо братство. Проспериращият Дух ще овладее и свободно направлява физическото тяло.

Третото хилядолетие принадлежи на „третото око“.

Жените, бидейки семейни, в идните години не ще приемат съпружеската фамилия. Ще предпочитат моминското име. Масов процес.

Новият човек, както казах, ще се издигне още малко на ръст, но от съвременна гледна точка с не толкова лицеприятна физика – слаба мускулатура, голяма глава. Онези същества ще са по-светли, лишени от бронзовия загар на силата. Но те многократно ще ни превъзхождат по бурния порив на духа. Ще се адаптират хармонично към природата в една много по-разумна система на живот.

И тъй, Новият човек ще е грацилен, нежен, неотдаден на материалното. С деликатно телосложение, доста по-ниско тегло и многократно по-овладян ум. Ресурсите на неразработения човешки дух са безкрайни. Това в задаващите се по-късни етапи ще му помогне да преодолее дори земното притегляне. Помнете – без машини.

image

Освен това оня тип същества, както вече разкрих, с лекота ще си предават мисли, без да са им необходими технически уреди, независимо от разстоянията. Впечатляващото днес ясновидство ще е банално средство за земна и космическа комуникация. Необятната Вселена за суперцивилизацията ще се превърне в уютен, все по-благодатен дом. Това, което изглежда като фантастична приказка в моите уста, един ден ще бъде достояние на едно ново духовно поколение.

Ще дойде време народите да изповядват единна вяра. Религиозните чувства след „голямата гибел“ ще създадат ново отношение към света. Виждам – свещениците в бъдните години ще са в снежнобели одеяния, плътно препасани в талията. Миряните ще пеят в хор с тях. Всеки дом ще има свой олтар с икони. Светите ликове ще напомнят за хората, отдали живот за вяра. Ще се узнае – светците са същества в много отношения досущ като нас, но много по-извисени, с непоклатима убеденост и борбен дух. Нима е лесно да сме прави, още по-трудно – праведни. Ще се разбере – и те като нас не са лишени от прераждане.

* * *

(Прераждането на Църквата)

Преди това ще настъпи мъчителен период, засягащ православната църква. Подложена на преследвания, в предстоящите политически и социални сътресения известно време ще оцелява едва ли не в нелегалност. Отминат ли неизбежните изпитания, онези, които й останат верни, ще бъдат спасени. Но само ако пречистили духовния си олтар, устоят на времето.

След 2100-та година ще се състои общопланетарен църковен събор. На него християните –католици, православни, протестанти и всички други – ще приемат катехизиса на учението за прераждане. […] Неизбежните природни сътресения ще повлияят върху този процес. Отшумят ли, клириците ще се обединят в единна църква. Значима роля в нея ще има православието. Християнството тогава ще бъде многократно по-силно.

Религиите ще се съберат в една, прокламираща прераждането. За него и кармата ще се създадат учебници. Ще се изучават в образователни програми. […]Преди да се достигне етапа на духовно обновление, ще се премине през разногласия и ожесточени борби. Последица от сриващите природни и социални бедствия на границите на оцеляване.

Не бойте се от мъките. Надмогнати с добро, въздигат. Няма ли път назад, все остава една спасителна пътечка – навътре, към себе си. Към Духа.

* * *

(Още за бъдещото човечество)

Бъдещото Човечество ще говори един език. Задава се контрапроцес на състоялите се някога
библейски събития с Вавилонската кула. […] Народностните езици не ще се погубят, въпреки наличието на общо комуникативно средство. Ще се запази тяхната есенция. Ще оцелеят – свидна вековна традиция – но с ограничена функция. Подобни тенденции се открояват и за отделните народи. Постепенно ще се заличат държавите. Ще се обособят като провинции, изграждащи Eдинната земна общност. Това няма да попречи на народите да съхранят обичаите и фолклора си.

В духовно извисената суперцивилизация Човечеството ще развие много повече умения. Това няма да е безметежно и наготово. Ще се явят нови и нови трудности. И да искаме, не ще ги избегнем. Потребни са за развитието, както кислорода за живота. Преодоляването им провокира стремеж към Светлина.

2025-2032 години са само част от изпитанията занапред. Предстоят и други. Не бойте се – и най-съкрушителните трагедии не са безкрайни, така както след всеки ураган настава затишие. […] Човечеството е с бъдеще. Ще намалее като количество, ще се извиси като качество.

imageНикъде в бъдеще не съзирам наши планетарни колонии. Никъде, никъде, никъде. Човечеството, както ми се дава да видя, ще напредне донякъде в това. Но после ще поеме по духовен, не грубо материалистичен, както понастоящем, а съвършено различен път на развитие. Подобни екзотични пътешествия и да се състоят, ще са временни. Каквито и завладяващи картини да рисуват фантастичните романи и екранизации, те нямат бъдеще. Не ще се състоят и космически войни с други цивилизации. Високо еволюиралият Разум никога не воюва срещу себе си.

Няма да се състои колонизиране на Космоса. Тънкостта е в това, че никой никъде не се преселва. Животът като феномен е винаги, навсякъде.

Ще споделя това, което ми се дава да видя: Никога няма да се изчерпи Световният разум. Отвъд Предела ще отпадне настоящият тип биологическа еволюция. Това ще е след продължително и бурно усъвършенстване на човешката душа. Тя в ония необозримо далечни хилядолетия не ще изпитва повече потребност да посещава Земята в тяло от плът и кръв. За бъдещия съвършен сапиенс ще е напълно излишна миграцията, наречена живот. Съвкупността от познания, предоставени от временното земно пребиваване, в непонятните за нас, откъснати в бъдещето епохи, изцяло ще са усвоени.

Изучавайки нашата планета и нейните природни закони, ние се усъвършенстваме. В необозримите бъднини ще отпадне потребността да идваме тук, за да приемаме подобни уроци. Душите не ще има с какво ново да се обогатяват, вниквайки в тайните на физическата и биологическата материя. Еволюционно ще са се изстреляли далече напред. В оная трудно съзрима ера, веднъж вече ви разкрих това, ще е отпаднала дори потребността да се създава потомство.

С възможността да посещаваме с мисъл всяка звездна система, мъглявина, галактика и да контактуваме със съществата там, а също и с онези от Отвъдността, интересът на душите към физическото тяло постепенно ще намалява. До пълно изчерпване. Но дори да завърши земния си път, Човечеството ще продължи да съществува като състояние на съзнанието. Затова Откровението на Йоан известява „Ще ви дам нова Земя и нови тела.“ Казано е: „Всеки край има начало така, както всяко начало върви към своя край.“

Далечните ни потомци ще следват всемощния космически ритъм стъпка по стъпка. В ония епохи ще сме вникнали в същината на истината и мъдростта. Интелигентността, интуицията, информацията от свръхсетивата са истинското ни скрито оръжие. Тогава ще се превърнем в още по-извисено ново небесно човечество. […] Животът на Земята, вече знаем това, е необходим за развитие на душите. Не е съвкупност от забавления. Изживян лекомислено, прескъпо се заплаща.

http://www.otizvora.com/2011/03/2618/




Гласувай:
44



1. indiram - Благодаря Ви!
14.07.2015 13:51
В тези пророчества има и логика...
Посоченият период на изпитания 2025 -2032 е период от 7 години, а 7-те преди тези са от 2017-2024...А, ако се върнем още малко назад - сегашните 7, т.е. периода 2009-2016 - сега сме 2015 и в не малко изпитания...
Ако 7 са добри и 7 са недобри - Сънят на Фараона!
...
Живи и здрави!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: thexman86
Категория: Други
Прочетен: 98031
Постинги: 42
Коментари: 47
Гласове: 1150
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031