Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.02.2018 11:53 - ПОСЛАНИЦИ ВЪВ ВРЕМЕТО: Част 1
Автор: rozzata Категория: Други   
Прочетен: 3181 Коментари: 0 Гласове:
9


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image     Ние сме тук. Ние сме Плеядианците, сбор от енергии от Плеядите. Ние имаме дълга история. Нашите предци са дошли от една вселена постигнала завършеност, истинска вселена. Вие просто работите върху една планета, която върви към завършеност, и ние сме тук, за да ви помогнем с тази задача. Тази завършеност, или трансформация, е подготвяна от много хора в продължение на цяла вечност. Сега е важно време. Това, което се случва в момента на Земята, ще засегне цялата вселена. 
Завършеността означава да разберете кои сте, за да можете да продължите с експеримента. Нашите предци са дошли от една вселена, която се е самозавършила и е разбрала по универсален начин, че е Първосъздателят, Първопричината или пътуването на Първосъздателя във времето. Те са дошли от една вселена, която е открила своята същност - съзидателността. Откривайки тази същност, ние сме разбрали, че сме създатели. 
Нашите предци са имали избора да се върнат при Първосъздателя, което е просто движение и да съществуват в тази вибрация или да продължат нататък, както винаги става, когато се постигне завършеност на дадена форма. Те са избрали да дойдат в тази вселена като посланици, защото са осъзнали, че един ден и вие ще бъдете готови да постигнете завършеност. Дошли са на Плеядите, защото тази звездна система ще може един ден да ви помогне в най-трудното време, в кризисния момент, когато ще бъдете готови отново да се свържете с Първосъздателя. 
Нашите предци са били сред Изначалните автори на Земята, организатори, които са посяли семената на световете и цивилизациите със съзидателност и любов. Поради своите способности те са обичали да организират световете, както диригентите обичат да дирижират. Нашите предци са и ваши предци и ние обичаме ви наричаме нашето древно семейство, каквото вие наистина сте. Нашите предци са дали своето ДНК на Изначалните автори и това ДНК е станало част от ДНК-то на човешкия вид. 
Ние, Плеядианците, идваме от вашето бъдеще. В някаква разновидност на вашето "сега" съществува едно място на смут, тирания и упадък, и ние сме виждали възможни бъдещи развития на Земята, включващи тази тирания и упадък. Времето се възприема по много погрешен начин в триизмерната действителност: вие вярвате, че времето се измерва в минути или степени. Времето е много по-обширно, отколкото си представяте. Всъщност времето закодира и си играе с информацията, позволявайки ви по този начин да се движите едновременно в различни действителности като го разтягате, изопачавате, извивате и изкривявате в различни посоки. Можете да получите елипсовидна крива на времето и да изживявате множество действителности, като просто се движите по извивката на елипсата, откривайки, че както времето не е "твърдо", така и вашата действителност не е. 
Тъй като всички действителности не са твърди и бъдещето не е предопределено (то представлява просто известен брой вероятности) ние виждаме в този момент възможност да внесем една по-положителна вероятност за Земята. Ние искаме да възстановим светлината на тази планета и да върнем Земята към първоначалния ‚ замисъл - а именно да стане един великолепен междугалактически център за обмен на информация. Така че ние се върнахме в един отрязък от времето на мястото, което наричаме ядро или зародиш, за да предизвикаме промяната. Тази промяна ще засегне не само Земята, тя ще засегне вашето бъдеще, нашето настояще и цялата вселена. 
Това е голяма новина! Вие сте дошли на Земята на място и във време, когато предстои еволюция. Ще бъде направен огромен скок, в който вие ще участвате и не сте сами, тъй като сега на Земята идват много енергии, за да участват в това голямо начинание. Тази планета е заобиколена от кораби-майки, които действат като проводници на енергия. На Земята идват светлинни лъчи от стари и древни звездни системи, които работят с вас от цяла вечност. Тези информационни лъчи са изстреляни към планетата. 
Тъй като тази информация се излъчва към вас, вашето тяло трябва да я приеме, да стане проводник за нея, да я приюти и да я отрази към други хора. Много от вас ще изградят телепатична връзка с тези кораби-майки, която ще е като собствена радиостанция, с която можеш да се включиш щом поискаш в цял поток от информация. 
Това е еволюцията на свръхсъзнанието, еволюцията на най-висшата същност на вашето същество. Няма защо да се притеснявате от това, че ще станете това същество, тъй като вие вече сте това същество и трябва само да си спомните. След като воалите около Земята бяха вдигнати по времето на Хармоничната конвергенция, тази енергия от космоса постоянно ви залива и с нарастването на способността ви да я приемате тя се увеличава непрекъснато и постъпателно. Сега се развивате на такива високи обороти, че всяка година от това десетилетие се равнява на десет или повече години от предишния век. Почувствайте колко много ще постигнете до 1999г. и почувствайте кои ще бъдете. Сякаш ще сте изживели сто години в рамките на едно десетилетие. 
Ще бъдете залети от спомени, залети от много други неща. Много от вас ще пътуват с корабите до различни части от Слънчевата система. С навлизането ви в Ерата на светлината пред вас ще се отворят светове, за съществуването на които не сте и подозирали. Вече сте преминали през останалите епохи: Бронзовата ера, Желязната ера, Индустриалната ера, Информационната ера и т.н. Тези епохи са свързани с посяването, засаждането, отглеждането и създаването на потенциалните възможности, предлагани от живота в третото измерение. 
Предстои ви преход, смяна в измеренията, която ще намали плътността на третото измерение и вие ще преминете в по-висши измерения, където тялото не е в такова твърдо състояние. Дошли сте тук, защото искате да овладеете еволюционния процес и да сте в състояние да живеете с него. Това ще бъде много вълнуващо, защото означава, че ще можете да функционирате в много действителности. 
Дълбоко във вас са заложени всички отговори. Въпросите, които се появяват на преден план в съзнанието ви възникват, за да можете да откриете отговорите в собственото си същество. За да постигнете това, най-напред трябва да повярвате, че информацията се намира там. 
Човечеството в момента изучава огромен урок. Урокът, разбира се, се състои в това да осъзнаете своята добрина, своята връзка с Първосъздателя и всичко съществуващо. Урокът се състои в това да осъзнаете, че всичко е свързано и вие сте част от цялото. 
Има много култури и общества, които съществуват в огромното пространство и тези общества и култури са се редували на тази планета от самото начало. Това, че ние Плеядианците сме дошли тук да помагаме не е всичко; ние сме само една група от една звездна система. Мнозина се идвали тук по различни причини. Повечето от извънземните са тук, за да съдействат за вашето издигане, макар че има и такива, които са тук по други причини. 
Вашата история навлиза и излиза от много специални периоди. Много от вас са се свързали със Земята преди цяла вечност чрез звездна енергия и работа с по-висшите светове. Вие познавате всички трудности, през които Земята е преминала, като например колко пъти са се местили земните пластове и колко пъти са помагали небесата. 
Изопачаването на информацията настъпи, когато дошлите от небето, за да ви направляват във вашето развитие, бяха превърнати в богове. Както децата превръщат в кумири тези, които могат да правят неща, невъзможни за тях, така вашето общество е ярък пример за създаване на божества. Идеята зад този метод е свързана с парадигмите от вярвания, които вие сте дошли тук да промените. Триизмерният свят е едно голямо предизвикателство, тъй като позволява установяването на прекрасни ограничения. Чрез тези ограничения се образуват структури, чрез този процес вие създавате и учите, че сте част от Първосъздателя и че Първосъздателят изисква опит. 

http://black67.blogspot.bg/2011/07/blog-post_15.html



Гласувай:
10



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: rozzata
Категория: Други
Прочетен: 495708
Постинги: 249
Коментари: 319
Гласове: 2907
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031